Cum sa joci si sa câştigi in jocul ca la aparate Book of Ra

pacanele Book of Ra
Ne place tare la toţi procesul de joc in Book of Ra, dar e mai bine si sa câştigam bani in acest joc. Vorbind cu mai multi jucători profesionali, am făcut o lista de recomandări, care speram sa va aducă la un câştig mai mare in acest joc ca la aparate.
Noi nu garantam ca recomandările si sfaturile vor lucra 100%, dar acestea vor mari şansele dumneavoastră.

O trăsătură distinctivă a jocului, este faptul că aveţi posibilitatea să câştigaţi o sumă bună de bani , chiar si la pariu minim. O alta întrebare importanta este: cum sa pun pariul? Sa joci pe o linie 100 de credite sau 5 linii a cite 20 de credite? Răspunsul aici este unic: cum va place, aşa si jucaţi, caci şansele sunt egale. Dar de obicei cele mai mari premii sunt câştigate in jocurile Bonus.

Cit sa aştept joaca de bonus? Deoarece probabilitatea este determinată de un generator de numere aleatoare, de acea nu putem spune cu siguranţa când o sa apăra jocul bonus. Din practica mai multor jucători, cea mai buna strategie, este de a aştepta bonusul, car uneori vine unu după altul, sau într-o perioadă scurtă de timp.

Potrivit unor rapoarte neconfirmate, în cazul în care aparatul emite 2 caractere “carte”, deci ar trebui să cadă în curând jocul bonus.

Si ultimul sfat: oricum Book of Ra este un simplu joc de noroc, astfel aici puteţi câştiga o grămadă de bani, dar aveţi şanse de a pierde mult. Mai devreme sau mai târziu o sa aveţi norocul de a câştiga jackpotul in păcănele Book of Ra.

Comentati aici: